Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Прийом громадян

Дата: 28.01.2022 08:20
Кількість переглядів: 316

Фото без опису27 січня депутат Харківської обласної ради Армен БАКМАНЯН провів особистий прийом громадян. До депутата звернулися 6 жителів Сахновщинської громади. Люди потребують вирішення земельних питань, мають проблеми з оформленням субсидій, із невисокою заробітною платою, з газопостачанням. З депутатом також поспілкувалися керівники установ та організацій громади.

Голова та представники громадської організації Сахновщинське об`єднання «Союз Чорнобиль України» подякували Армену БАКМАНЯНУ за сприяння в нещодавно завершеному ремонті палати Красноградської лікарні та поросили допомоги у вирішенні земельних питань.

Директор КЗ «Сахновщинська дитяча музична школа» Тетяна ГЕРЦЕВА звернулася з проханням про допомогу в облаштуванні центрального входу у заклад.

У кожному питанні допомагали розібратися й знайти можливі шляхи вирішення секретар селищної ради Віталій ЯКОВЕНКО, перший заступник селищного голови Валерій ЗАВАЛІЙ, депутат Красноградської районної ради Олександр ДЬОМІН, депутати селищної ради Карен ГЕВОРКЯН та Віталій МОРГУН, а також старости та профільні спеціалісти апарату ради.

Впевнені, що спільними зусиллями депутатів різних рівнів та працівників Сахновщинської селищної ради проблемні питання окремих громадян, а також установ й організацій громади будуть вирішені в найкоротший термін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь