Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Вітання з нагоди Дня Соборності України! 

Дата: 24.01.2022 08:06
Кількість переглядів: 108

Фото без опису Шановні жителі Сахновщинської громади! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Соборності України! 22 січня 1919 року проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. Цей день увійшов в історію українського народу як свято національної єдності. Цей день є символом об’єднання України. Він стверджує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за її волю і незалежність, демонструючи перед усім світом неподільність української землі, непохитність та монолітність української нації.

Сьогодні, відзначаючи День Соборності України, ми повинні усвідомлювати, що побудова демократичної, заможної , соборної України – наш загальний борг перед історією.

Тільки разом, за участю всіх верств і політичних сил суспільства можливо досягти розквіту української держави, підвищення добробуту людей. Будемо ж з вами творцями власної долі та розбудовниками власної держави!

Бажаю всім нам любові до рідної землі, миру, добробуту, мудрості. Нехай віра в демократичну, соборну й економічно багату Україну надихає нас на нові звершення заради процвітання нашої Батьківщини!

Міцного здоров’я вам, шановні земляки, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє рідного краю та України!

В єдності – наша сила!

Зі святом вас! Із Днем Соборності України!

З повагою

Сахновщинський селищний голова

Володимир СУЄЦЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь