Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ!

Дата: 13.01.2022 08:09
Кількість переглядів: 95

Фото без описуРозпочато цікавий курс для українських ветеранів та ветеранок! Усіх учасників бойових дій в зоні проведення АТО/ООС з 2014 року, які не знають, чим зайнятися після повернення до цивільного життя та хочуть трансформувати військовий досвід у цивільну кар'єру, запрошуємо взяти участь у програмі «М’які навички для жорсткої реальності». Її метою є профорієнтація та перші кроки до працевлаштування.

Теми — від розуміння себе як спеціаліста до побудови гармонійної кар’єри і можливостей нових професій на ринку. Також учасники курсів отримають знання з практичної психології, фаховий зворотний зв’язок, корисні знайомства й поштовх до розвитку. Насамкінець слухачі напишуть резюме й вибудують кар’єрний план.

Онлайн-курс триватиме 1 місяць. Він складається із професійних лекцій в записі й щотижневих практичних вебінарів з експертами. Старт навчання — 10 січня 2022 року. Критерії відбору — наявність посвідчення Учасника бойових дій в зоні проведення АТО/ООС з 2014 року та мотивація знайти роботу мрії. Стать, вік, місце проживання не мають значення.

За детальною інформацією звертайтесь до Сахновщинської районної філії Харківського обласного центру зайнятості за адресою: смт. Сахновщина

вул. Тарасів шлях, 68 каб. 4 або за телефоном (05762) 3- 18- 04


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь