Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Мешканців Харківщини просять бути обережними під час виходу на лід

Дата: 28.12.2021 17:00
Кількість переглядів: 658

Фото без описуБезпечною вважається крига, товщиною не менше за 7 см. Правила безпечної поведінки на льоду нагадав директор Департаменту цивільного захисту ХОДА Іван Сокол. Зокрема, він наголосив, що перша крига на водоймах є дуже небезпечною, й на сьогодні в області вже є один трагічний випадок. Так, на території Зачепилівської громади провалився під лід і загинув рибалка. 
 
«Безпечною крига вважається, коли її товщина складає не менше, ніж 7 см. Громадянам при виході на кригу необхідно дотримуватися заходів безпеки й мати при собі рятувальні засоби: рятувальний жилет, і, як мінімум, потрібно думати і за себе, і за нещасний випадок, який може трапитися з сусідом, - тож брати з собою мотузку 20 - 25 м», - зазначив Іван Сокол. 

Разом із ДСНС Департамент цивільного захисту ХОДА розробив пам'ятку про те, як потрібно поводитися на воді. Також на території Харківського регіону планують проводити рейди й роз'яснювати рибалкам та людям, які люблять кататися на льоду, правила поведінки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь