Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Вручення Новорічних подарунків продовжується

Дата: 17.12.2021 08:16
Кількість переглядів: 379

Фото без описуСахновщинський селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ відвідав Сахновщинський ліцей №1 та його Сугарівську філію, Сахновщинський ліцей №2, Новоолександрівський ліцей, Сахновщинські заклади дошкільної освіти №1 та №2, Сугарівський та Новоолександрівський заклади дошкільної освіти.

Було передано 1311 подарунків для дітлахів, оглянуто стан приміщень та територій комунальних закладів.

Зокрема, в Сугарівській філії Сахновщинського ліцею №1 проведено огляд приміщень, в яких планується облаштувати їдальню для школярів. Селищний голова висловив переконання, що цю роботу необхідно провести, адже діти повинні харчуватися в приміщенні школи. Це буде зручно, безпечно і комфортно, як для дітей, так і для працівників закладу освіти.

У Сахновщинському ліцеї №2 стався порив теплотраси. Селищний голова надав відповідні доручення для організації ремонтних робіт та якнайскорішого налагодження (у дводенний термін) роботи опалювальної системи закладу.

У Сахновщинському ліцеї №1 було оглянуто хід робіт з демонтажу споруди недобудованого басейну. Директор комунального закладу висловила вдячність селищному голові за «ліквідацію» багаторічної загрози для життя і здоров’я наших підлітків, які облюбували недобудову для небезпечних ігор та інших «забав».

У Сахновщинському закладі дошкільної освіти №1 селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ, заступник голови Олександр КОБА та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Григорій ПЕРКІН представили нового керівника комунального закладу Олену ГЕНЬ, що перемогла в конкурсі на заміщення вакантної посади директора.

Працівники закладу дошкільної освіти подякували керівництву громади за нещодавно придбаний для садочка новий холодильник ATLANT.

Крім того, до публікації на офіційній сторінці громади у ФБ від 15.12.2021 року залишено коментар про недотримання У Сахновщинському закладі дошкільної освіти №1 температурного режиму. Селищний голова оперативно відреагував на цю інформацію й перевірив її особисто. Найнижча зафіксована температура становить 17°С, у групі, що знаходиться на другому поверсі. Керівництву закладу надано доручення «тримати» температуру в групах на рівні, не нижче 20°С, це питання – на контролі профільного заступника та начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту.

17 грудня планується завершити доставку подарунків.

А всіх дітлахів і їх батьків чекаємо завтра на святковому концерті та відкритті Головної ялинки громади й просимо не забувати про карантинні норми!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь