Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Майстер-клас для хореографів аматорських колективів клубних закладів

Дата: 10.12.2021 10:03
Кількість переглядів: 354

Фото без опису07 грудня 2021 року працівниці сільських клубів-філій (СКФ) комунального закладу "Сахновщинська централізована клубна система" - завідувач Новочернещинським СКФ Наталя Прудка та керівник художній Катеринівського СКФ Ганна Павлюк спільно з хореографами Людмилою Корінною та Аллою Маковською взяли участь у майстер-класах для хореографів аматорських колективів закладів культури клубного типу Харківської області за напрямком іспанського та сучасного танців.

Майстер-класи відбулися в рамках академічних показів із народно-сценічного танцю та композиції постановки танцю відділення "Народна хореографія". Заняття пройшли на базі комунального закладу "Харківський фаховий вищий коледж мистецтв" (м. Харків) під керівництвом Марини Рудишиної, викладача вищої категорії, балетмейстера-постановника народного ансамблю народного танцю "Закаблуки", члена Національної хореографічної спілки України, віце-президента громадської організації "Слобожанський культурний інтеграційний центр".

Клубні працівники отримали величезне задоволення від участі у подібному заході, перейняли творчий досвід хореографа-професіонала та почерпнули нові ідеї для хореографічних постановок.

                З повагою, працівники КЗ «Сахновщинська централізована клубна система».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь