Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

7 ГРУДНЯ 2021 РОКУ ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ XV (ПОЗАЧЕРГОВОЇ) СЕСІЇ САХНОВЩИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Дата: 08.12.2021 08:16
Кількість переглядів: 355

Фото без опису7 грудня святковий день для всіх, хто причетний до роботи органів місцевого самоврядування, тому Сахновщинський селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ розпочав засідання зі звернення до депутатів, членів виконавчого комітету, посадовців Сахновщинської селищної ради:

«Минув рік нашої з вами спільної праці. Перший День народження зустріла нова територіальна одиниця – Сахновщинська громада. Чи легким був цей рік? Звичайно, що ні. Та ми й не сподівалися, що буде легко! Правда?! Починати з нуля завжди складно і відповідально. Бо саме те, що буде написано нами на першій сторінці нового розділу життя Сахновщинського краю, стане основою його подальшої розбудови і розвитку. Чи все заплановане вдалося реалізувати за цей рік? Ні, не все. Всі ми з вами знаємо, скільки часу й витрат забрали «паперові питання», у зв’язку зі створенням нової територіальної одиниці; з якими труднощами проходить інвентаризація земель громади; яка ситуація зі сплатою податків; як не вистачає фінансування. Значно «підкосили» громаду епідемія та нові тарифи на електроенергію, тепло та газ. Проте, й зроблено чимало. Найголовнішим й найважливішим нашим здобутком вважаю збереження існуючої в громаді мережі освіти. Ми не закрили й не понизили в ступені жодного навчального закладу. Як не було складно, але ми дали нашим дітям можливість здобувати освіту у рідних школах, які, до речі, кілька днів тому отримали нові ноутбуки. Так, це не повністю закрило потреби навчальних закладів у новій комп’ютерній техніці, але погодьтеся, 100 ноутбуків – це гарний старт! Загалом, найбільші цьогорічні результати нашої з вами роботи – саме в соціальній сфері: діти, молодь, люди похилого віку, медицина, освіта.

Нове лабораторне обладнання у лікарні, оновлена тренажерна зала в спортивній школі, нові послуги територіального центру – переконаний, все це зробить життя наших громадян кращим, якіснішим. Бо хто має бути в центрі нашої уваги, як не людина, наш виборець, наші діти, наші шановні пенсіонери?!

Ремонтували й дороги цього року. Чи достатній цей ремонт? Чи зробили ми гарні дороги по всій громаді? Ні. Але ж за рік це й неможливо. Головне, не збавляти темп і щороку шукати кошти на благоустрій, на дороги, на інфраструктуру.

У сьогоднішній святковий для всіх нас день – День місцевого самоврядування в Україні, я хочу подякувати кожному, причетному до цієї важкої, кропіткої, а іноді й невдячної, але тим не менше дуже важливої і відповідальної справи!

Громадяни Сахновщинського краю довірили нам громаду, її розбудову та благоустрій. І ми не маємо жодного права не виправдати цю довіру. Так, ми всі різні, маємо відмінні політичні вподобання й погляди на життя. Але жодні політичні амбіції, особисті симпатії чи антипатії не повинні стати перешкодою для нашої спільної й злагодженої роботи. Лише єдиним фронтом, лише спільними зусиллями ми зможемо досягти мети – створити гідні умови життя для кожного громадянина Сахновщинського краю.

Тож бажаю всім нам здоров`я, миру, злагоди, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови нашої громади.

Зі святом!»

Порядок денний засідання сесії налічував 5 питань:

1. Про внесення змін до рішення селищної ради від 24.12.2020 року N22-VIII «Про селищний бюджет на 2021 рік» та додатків до нього (зі змінами).

Доповідала начальник фінансового відділу Ольга СІБАГАТУЛЛІНА.

2. Про зміну назви провулка Аєродромний в смт Сахновщина.

Доповідав секретар селищної ради Віталій ЯКОВЕНКО.

3. Про внесення змін до комплексної програми профілактики та протидії злочинності на території Сахновщинської селищної ради на 2021-2022 роки.

Доповідав завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної роботи та запобігання корупції Сергій ТАТАРІНЦЕВ.

4. Земельні питання.

Доповідала начальник відділу земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та екології Наталія ПУСТОВА.

5. Різне.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь