Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

ШАНОВНІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ ТА ВЕТЕРАНИ ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ! ДОРОГІ ЗАХИСНИКИ УКРАЇНИ! ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ ВІТАЮ ВАС З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

Дата: 06.12.2021 11:11
Кількість переглядів: 200

Фото без опису Нині Україна пишається своїм військом і довіряє йому. Адже фактично наново відродившись в умовах війни, українська армія пройшла горнило випробувань, зміцніла, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах. За плечима українських військових славні традиції предків, великі звитяги козацтва, наших батьків і дідів, які здобували перемогу над фашизмом. І сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують ці традиції. Тож в цей святковий день ми вшановуємо тих, хто присвятив своє життя служінню Вітчизні, хто стояв у витоків створення нашого війська, і хто сьогодні захищає державу та її народ. Прийміть слова вдячності за вашу мужність, високий професіоналізм, бойовий вишкіл.

Щиро дякую всім військовослужбовцям Сахновщинського краю, які служили й служать у Збройних Силах, за сумлінне виконання конституційного обов'язку, відвагу і героїзм.

У цей день схиляємо голови перед пам'яттю воїнів, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!

Зичу всім військовослужбовцям незламної волі у подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров'я та звершення всіх ваших мрій і побажань. Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди. Нехай спокійно відчувають себе під надійним захистом ваші сім’ї і весь український народ!

З повагою,

Сахновщинський селищний голова

Володимир Суєцький.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь