Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Свято для працівників сільського господарства

Дата: 23.11.2021 13:15
Кількість переглядів: 227

Фото без опису Шановні працівники сільського господарства та ветерани праці! З нагоди Вашого професійного свята працівники та аматори сільських клубів-філій провели культурно-мистецькі заходи з метою вшанування Вашого трудового подвигу.

Багаточернещинський, Бондарівський і Тавежнянський СКФ презентували тематичні відеоролики, присвячені працівникам с/г села Багата Чернещина, Бондарівка і Тавежня.

Лигівський СКФ запропонував своїм вдячним глядачам тематичний міні-концерт за участі місцевих самодіяльних артистів. Музичні вітання також линули у стінах Новодмитрівського і Катеринівського СКФ. Катеринівські дітлахи підготували музично-хореографічну виставу розважального характеру. В свою чергу, активні аполлонівські хлопці і дівчата представили власні творчі напрацювання з нагоди свята.

Огіївський СКФ запалив глядачів музично-гумористичною сценкою, яка дуже сподобалася жителям Сахновщинської громади. Про це свідчить понад 2 000 переглядів.

Радіємо з того, що сільські клубні заклади спрямовують свою роботу не лише для задоволення культурних потреб мешканців того чи іншого села, а й орієнтуються на широке коло глядачів з територіальним, обласним, а подекуди й з всеукраїнським охопленням.

Згадані відеороботи можна переглянути на нашій сторінці у мережі Фейсбук: https://www.facebook.com/sakhrbk/

З повагою, працівники КЗ «Сахновщинська ЦКС».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь