Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Все добро - від землі. Урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства

Дата: 22.11.2021 08:15
Кількість переглядів: 274

Фото без описуЩорічно в третю неділю листопада Україна вшановує трудовий подвиг тих, хто має відношення до сільського господарства. Це день, коли ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну, тим, для кого важка селянська праця була і залишається сенсом життя, хто попри всі негаразди чесно і сумлінно робить свою справу. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави. Ваша праця свята і благородна, вона безперервна, як саме життя.

Завідувач сектору агропромислового розвитку Сахновщинської селищної ради Юрій Мостовий підбив підсумки 2021 року у галузі сільського господарства, відзначив діяльність кращих господарств громади. В свою чергу Сахновщинський селищний голова Володимир Суєцький та його перший заступник Валерій Завалій виконали приємну і почесну місію - привітали та вшанували передовиків сільськогосподарського виробництва.

Символом всього врочистого дійства, звісно, традиційно став запашний коровай, уквітчаний вишитим рушником. Як зазначила ведуча заходу Катерина Дейко, "в ньому - ваша праця, втома і радість, вся ваша сутність".

Самодіяльні артисти Сахновщинської громади підготували для запрошених гостей музично-хореографічні вітання, тематично пов'язані з їх професійною діяльністю.

З метою запобігання значного скупчення людей в одному місці захід відбувся для обмеженого кола осіб. Дякуємо за розуміння. Бережіть себе!

                З повагою, працівники КЗ «Сахновщинська ЦКС».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь