Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Національна стратегія зі створення безбар’єрного простору в Україні

Дата: 12.11.2021 14:26
Кількість переглядів: 270

Фото без описуНаціональна стратегія зі створення безбар’єрного простору в Україні була розроблена за ініціативи Першої леді Олени Зеленської та на виконання Указу Президента України від 3 грудня 2020 року «Про забезпечення створення безбар’єрного простору в Україні».

Олена Зеленська анонсувала запуск «Довідника безбар’єрності» в липні 2021 року, на другому засіданні Ради безбар’єрності. Тоді дружина Президента зазначила, що головне завдання такого посібника – зробити поняття більш зрозумілими та зібрати їх в одному місці, надавши роз'яснення основних принципів безбар’єрності, правил комунікації та словник базових термінів.

 

 

 

 

Фото без опису Цей посібник — продукт з відкритим кодом, який можна використовувати у проєктах, цитувати, а також доповнювати. Він містить такі розділи, як складові безбар’єрності, правила мови, словник та безбар’єрний календар. 

«Довідник безбар’єрності» – проект з відкритим кодом, доступний для використання та цитування, який також можна доповнювати. Над ним працювали правозахисники, психологи, батьки, які виховують дітей з інвалідністю, українські та міжнародні експерти. Посібник доступний за посиланням https://bf.in.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь