Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Громада майстрів: підсумки проекту

Дата: 09.11.2021 13:50
Кількість переглядів: 270

Фото без опису  У Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва підбиваємо підсумки територіального проекту "Громада майстрів: онлайн презентація доробку майстрів народної творчості" та, користуючись нагодою, вітаємо всіх працівників культури та майстрів Сахновщинської громади зі святом!

1. Проект тривав з 25 жовтня по 09 листопада. Учасниками проекту стали 42 майстри і майстрині з 24 населених пунктів Сахновщинської громади. Найбільш поширена техніка народної творчості - вишивання.

2. Опубліковано 42 дописи про кожного майстра на нашій сторінці Facebook. Паралельно ми вели роботу на сайті: розробили і повністю наповнили розділ "Майстри народної творчості": http://sakhnov-bk.kh.sch.in.ua/majstri_narodnoi_tvorchosti/ Будемо й надалі його розширювати.

3. Наші вдячні підписники поставили 3595 лайків під дописами, загальна кількість охопленої аудиторії всіма дописами - 41401 людина! Це просто вау! Це майже вдвічі більше населення Сахновщинської громади! Ці дані ми ретельно підрахували і вони є правдивими, бо у Facebook є можливість збирати подібні статистичні відомості.

4. Дякуємо за ваші коментарі і слова подяки. Цей проект ми створили для наших талановитих людей і повністю присвятили його їм. Дякуємо також тим, які за нашими спинами говорили, що це нецікаво і ми таке вже бачили. Ви нас мотивуєте бути кращими і сильнішими! Адже підсумки проекту говорять самі за себе - проект виправдав всі наші сподівання, і навіть їх перевершив! Ми витратили на його реалізацію 0 гривень і дуже багато робочого і вільного часу.

5. Проект реалізували і втілили у життя Олег Яриніч і Вікторія Шевченко за допомоги і підтримки всіх завідувачів сільськими клубами-філіями, небайдужих жителів громади, краєзнавчого музею. Висловлюємо їм подяку! Олег збирав і сортував матеріали про майстрів, публікував дописи на сторінці у Facebook, а Віка взялася за наповнення сайту. Приємно було читати, коли в особисті повідомлення приходило наступне: "Приїдьте у наше село, в нас така майстриня живе!". Але, на жаль, ми не їздили селами...

6. Творіть й надалі, наші дорогі майстри і майстрині! Ви робите цей світ кращим і яскравішим! Ви у нас найкращі! Ще раз дякуємо, що стали частинкою нашого проекту. Ми вас любимо!

            З повагою, працівники КЗ «Сахновщинська централізована клубна система».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь