Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Участь у конференції «Дослідження гастроспадщини України: традицій гостинності та культури приготування страв, як основи для розвитку креативних індустрій регіонів»

Дата: 01.11.2021 08:37
Кількість переглядів: 423

Фото без опису28 жовтня 2021 року Олег Яриніч, заступник директора КЗ "Сахновщинська централізована клубна система", взяв участь у всеукраїнській онлайн конференції з міжнародною участю «Дослідження гастроспадщини України: традицій гостинності та культури приготування страв, як основи для розвитку креативних індустрій регіонів».

Конференція є однією зі складових проекту з однойменною назвою, організована Українським центром культурних досліджень за підтримки Українського культурного фонду.

У рамках конференції були презентовані результати реалізації проекту та кращі українські і молдовські практики, пов’язані з гастродослідженнями.

Найбільш інформативною та емоційно насиченою була доповідь Костянтина Грубича, телеведучого, журналіста, автора книги і телепередачі під назвою "Смачна країна".

Нагадаємо, що одна зі сфер зацікавлень Олега Яриніча - це гастрономічна спадщина Сахновщинської громади. Він постійно бере участь у тематичних заходах, пов'язаних з цією проблематикою.

Участь у онлайн семінарі "Розвиток туризму в територіальних громадах: локальні відпочинкові та туристичні продукти"

28 жовтня 2021 року Катерина Дейко, завідуюча сектором культурно-освітньої роботи та організації дозвілля, взяла участь у міжнародному онлайн семінарі "Розвиток туризму в територіальних громадах: локальні відпочинкові та туристичні продукти" (організатор заходу - громадська організація "Подільська агенція регіонального розвитку").

Кращі українські та польські експерти з питань розвитку туризму у громадах Мирослав Скірка, директор Програми Study Tours to Poland, Зенон Косінський, спеціаліст з питань створення інноваційних мережевих туристичних продуктів, Сергій Підмогильний, експерт з екотуризму, Олександр Коваль, засновник "Школи сільського туризму" поділилися власним досвідом з окресленої тематики.

Захід відбувся за участі перекладача з польської мови.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь