Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

ОНЛАЙН ПРЕЗЕНТАЦІЯ НАЦІОНАЛЬНОГО КОНКУРСУ "МОЛОДІЖНА СТОЛИЦЯ УКРАЇНИ-2023"

Дата: 22.10.2021 14:42
Кількість переглядів: 311

 Фото без опису22 жовтня 2021 року представники молодіжної спільноти КЗ "Сахновщинська централізована клубна система" Олег Яриніч та Вікторія Шевченко долучилися до онлайн презентації національного конкурсу "Молодіжна столиця України-2023". Вебінар був орієнтований на молодь Харківської області. Організатор заходу - КУ "Харківський обласний центр молоді".

Мета конкурсу - активізація співпраці між молоддю та місцевим самоврядуванням, а також сприяння створенню комфортних умов для розвитку молоді у містах України, покращення співпраці місцевої влади та представників молодіжного середовища у всіх містах України, поширення кращих практик такої співпраці та успішних кейсів втілення молодіжної політики на місцевому рівні.

Організатори зазначили, що шанси на перемогу мають переважно міста, оскільки враховується соціально-культурний рівень громади, економічна стабільність, забезпеченість молоді роботою, наявність дозвіллєвих об'єктів, високого рівня взаємодії молоді з органами місцевого самоврядування. Переможцями конкурсу минулих років ставали міста Львів, Тернопіль і Острог. Харків входив до десятки фіналістів, але ще не здобував перемогу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь