Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

ШАНОВНІ ОРЕНДАРІ!

Дата: 12.10.2021 14:40
Кількість переглядів: 385

Фото без описуСахновщинська селищна рада повідомляє, що відповідно до Закону України від 28.04.2021 №1423 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» , який набрав чинності 27.05.2021 року до комунальної власності перейшли всі земельні ділянки, розташовані на території селищної ради, тобто змінився власник земельних ділянок. Крім того, змінилась і грошова оцінка земельних ділянок. Зміна власника земельних ділянок та зміна грошової оцінки земельних ділянок є підставою для укладання додаткових угод до діючих договорів оренди земельних ділянок.

У зв’язку з цим Сахновщинська селищна рада звертається до всіх орендарів земельних ділянок, розташованих на території селищної ради з проханням звернутися до селищної ради з метою укладення додаткових угод до діючих договорів оренди земельних ділянок.

Для цього вам необхідно звернутися за адресою смт. Сахновщина вул. Шмідта 10 кабінет №25, при собі необхідно мати копію діючого договору оренди земельної ділянки, копію паспорта та ідентифікаційного коду.

У разі не звернення до селищної ради для укладання додаткових угод до діючих договорів оренди, селищна рада вимушена буде звернутися до суду з метою розірвання договорів оренди.

З повагою,

Сахновщинський селищний голова

Володимир СУЄЦЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь