Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

СВЯТО ЛЮДЕЙ ОСІННЬОЇ ПОРИ

Дата: 05.10.2021 14:03
Кількість переглядів: 329

Фото без описуЯкщо період молодості в житті людини можна порівняти з весною, то пора осені – це час людей старшого віку. В цю пору людина починає, як і в природі, збирати свої врожаї. Зерна, що зростали за життя, дають свої плоди, приходить справжня мудрість життя, людина ділиться накопиченим роками досвідом і потребує від близьких та оточуючих поваги і уваги…

1 жовтня Сахновщинська громада вітала людей «осіннього віку» з Днем ветеранів України та Міжнародним днем людей похилого віку.

Для мешканців відділення стаціонарного догляду КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Сахновщинської селищної ради було організовано невеликий концерт за участі Сахновщинської публічної бібліотеки та аматорського колективу – фольклорного гурту «Чорнобривці» Дар-Надеждинського клубу-філії. Усім підопічним було вручено святкові подарунки, виготовлені вмілими руками учнів КЗ «Будинок дитячої та юнацької творчості», чудові смаколики підготував колектив кафе «Мамина хата». Сахновщинський селищний голова Володимир Суєцький, вітаючи підопічних відділення стаціонарного догляду, висловив їм свою глибоку вдячність та зазначив, що турбота про людей похилого віку є пріоритетною у роботі селищної ради.

У відділенні денного перебування Сахновщинською публічною бібліотекою проведено захід «Осінь життя – пора золота». Присутніх зі святом привітали селищний голова Володимир Суєцький та голова ради ветеранів Алла Єкімова. Запрошених також вітали фольклорний гурт «Чорнобривці» та учні КЗ «Сахновщинська музична школа». Почесними грамотами Харківської обласної Організації ветеранів України нагороджено директора територіального центру Людмилу Ковлагіну та голову первинної ветеранської організації Надію Мізюрко. Свято пройшло в теплій і дружній атмосфері, подарувавши хвилини радості людям похилого віку.

Завдяки спонсорській підтримці депутатів Сахновщинської селищної ради Володимира Франковського та Аліни Бєлік, підприємців В’ячеслава Артюха та Марини Нечай особи 80+, які отримують соціальні послуги територіального центру та знаходяться в складних життєвих обставинах, отримали святкові продуктові набори.

Важливо, щоб кожен із нас пам’ятав, що люди «осінньої пори» потребують нашого піклування, уваги та підтримки не лише в святкові дні, а щоденно. Допомогти власній бабусі чи літньому сусіду – це моральний обов’язок відповідального громадянина. Принести з магазину продукти, ліки з аптеки, допомогти по господарству – це нескладно для нас, але так важливо для них: тих людей, що вступили в осінню пору свого життя, віддавши роки й десятиліття життя роботі задля розвитку нашого краю, вихованню дітей та онуків, збереженню наших традицій і переданню їх прийдешнім поколінням.

Турбуймося про літніх людей!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь