Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Вітаємо з Днем Вчителя!

Дата: 04.10.2021 08:35
Кількість переглядів: 189

Фото без описуШановні вчителі, працівники освіти, ветерани освітянської ниви! Прийміть щирі вітання з професійним святом: Днем вчителя та Днем працівників освіти! Щороку перша неділя жовтня дарує нам це прекрасне свято усіх освітян. Немає завдання більш благородного, ніж давати людям знання, готувати їх до життя в суспільстві. Саме на плечі Вчителя лягає особливо відповідальна місія: бути для молодшого покоління джерелом мудрості і знань. Від вчителя, педагога у великій мірі залежить майбутнє нашої держави, освіта і життєві пріоритети молоді, вміння і бажання юних громадян будувати сучасне суспільство. Високі моральні якості, почуття патріотизму, поваги і любові до держави та рідного краю виховуєте в юних мешканцях нашої громади ви, шановні наші педагоги.

Тож нехай ваша нелегка, але така важлива справа цінується, шанується і щедро винагороджується, а учительські будні приносять лише радість і будуть плідними.

Дякую вам, дорогі наші вчителі, працівники освіти, ветерани освітянської ниви за працю, тепло, знання та доброту, що вкладаєте у кожного свого учня.

Від щирого серця бажаю вам успіхів у вашій благородній педагогічній справі, міцного здоров’я, миру і добробуту в ваших сім’ях, творчої енергії та людської поваги, натхнення та віри у щасливий завтрашній день!

Нехай ваші серця завжди будуть сповнені радістю та світлом!

З повагою, Сахновщинський селищний голова

Володимир Суєцький.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь