Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

ВЗІРЕЦЬ СУЧАСНОГО КЕРІВНИКА

Дата: 30.09.2021 11:13
Кількість переглядів: 312

Фото без опису27 серпня 2021 року за результатами конкурсного відбору на посаду директора КЗ «Сахновщинська дитяча музична школа» призначено Тетяну Олексіївну Герцеву. Творчі здібності Тетяна Олексіївна має з дитинства. З 1999 по 2004 рік навчалася в Сахновщинській дитячій музичній школі на художньому відділенні, по закінченню якої отримала свідоцтво з відзнакою. З 2005 по 2011 рік була студенткою Харківського державного технічного університету будівництва та архітектури, отримавши кваліфікацію архітектора-дизайнера. З 2019 по 2020 рік – студентка Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за освітньою програмою «Публічне управління та адміністрування».

З 2012 року і по сьогодні Тетяна Олексіївна викладає образотворче мистецтво в КЗ «Сахновщинська дитяча музична школа». Зі слів новопризначеного керівника, музична школа для неї – друга домівка, тому і ставлення відповідне: щойно призначавшись на посаду, за власний кошт, силами колективу школи виконано ремонтні роботи у вбиральні, побілено стелі у кабінетах закладу, пофарбовано панелі, приведено у відповідний стан проводку та замінено освітлення, в актовій залі відремонтовано підлогу та крісла.

КЗ «Сахновщинська дитяча музична школа» має три відділення: хореографічне, художнє та естрадне, а також чотири відділи: фортепіано, баян, акордеон, гітара. Школа охоплює 200 учнів, проте в перспективі ця цифра може значно збільшитися, якщо фінансування дозволить збільшити кількість годин вихователям (зараз на одного вихователя припадає 9 учнів, по дві години на кожного), тим паче, що запит на це є, діти мають бажання навчатися у музичній школі.

Попри колосальну роботу директора й колективу школи щодо створення гідних умов для учнів, є те, що самостійно осилити неможливо: це нагальна потреба у придбанні сучасного комп’ютера, який необхідний і для ведення бухгалтерії, і для нормальної роботи з сайтом школи, і для забезпечення учнівства та вихователів необхідними програмами та навчальними матеріалами. Ще однією з вкрай важливих задач є придбання синтезатора YAMAHA. Справа в тому, що час не стоїть на місці, музична культура змінюється, нові ритми електронної музики імпонують молодому поколінню, тому все частіше віддається перевага синтезатору, ніж фортепіано, які, до речі, теж не в кращому стані. Задовільно працює лише один музичний інструмент із 4, що й не дивно, зважаючи на їх вік та щоденне використання.

Усі поставлені задачі чітко випливають з мети, яку вбачає у своїй роботі молодий керівник: створення сучасної дитячої музичної школи, орієнтованої на потреби і здібності учня, запровадження нових креативних підходів до навчання, збереження та примноження традицій школи, удосконалення фахового рівня викладачів та розширення меж компетентностей учнів. Головну мету діяльності дитячої школи Тетяна Олексіївна визначає як створення життєздатної системи виховання для забезпечення можливостей постійного духовного самовдосконалення особистості, формування інтелектуального та культурного потенціалу як найвищої цінності нації.

Культурне виховання дітей – це запорука гармонійного інтелектуального розвитку, це розширення вмінь та навичок, які в майбутньому можуть бути визначальними для обрання професії. Врешті-решт, це правильно й розумно зайнятий час дитини, що збагачує духовно.

Тетяна Олексіївна Герцева – це той взірець молодого керівника, якого потребує сучасність. Не байдужа до подальшої долі наших дітей, сповнена бажання і рішучості зробити все можливе для покращення розвитку культури громади сьогодні, в такий нестабільний час.

Без сумніву, все вдасться!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь