Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

МІНІ-EDCAMP OHIIVKA

Дата: 30.09.2021 11:08
Кількість переглядів: 230

Фото без описуСахновщинський селищний голова Володимир Суєцький та заступник Олександр Коба відвідали значущий для освітянського життя громади захід EdCamp Ohiivka, який проходив в КЗ «Огіївський ліцей». EdCamp уперше був проведений у 2010 році натхненними освітянами із США. На сьогодні понад 2 500 заходів у 44-х країнах світу об’єднали учителів і різноманітних стейкхолдерів навчального процесу з усіх куточків земної кулі для відкритого обміну педагогічним досвідом, співпраці й вирішення спільних завдань.

У 2019 році формат EdCamp було визначено у топ-100 світових освітніх інновацій за версією рейтингу HundrED. Україна стала 9-ою країною у світі та 3-ою в Європі, яка долучилася до цієї міжнародної сім'ї. Спільнота українських вчителів стала найбільшою спільнотою EdCamp за межами США.

Завдяки новому дискусійному формату (не)конференція підпорядковується закону «про дві ноги»: учасники самостійно визначають програму й хід заходу. Після завершення EdCamp всі відчувають так званий «ефект довгого хвоста» – це виявляється у продовженні дискусій і спільній діяльності педагогів.

За роки існування відбулися п'ять національних освітніх подій у Харкові, антикризовий онлайн-EdCamp та 186 регіональних (не)конференцій.

Програма афілійованої (не)конференції міні-ЕdСamp Оhiivka включала привітання від команди ЕdСamp Ukraine, вітальне слово директора КЗ «Огіївський ліцей» Наталії Жаги, музичне привітання від учнів ліцею, знайомство з планом конференції та розміщенням локацій, знайомство з експертами у форматі Speed Geeking, чотири експертні панелі, проведення лотереї та квестів, учительську паралель, майстер-класи, панельну дискусію і отримання посвідок.

Експертами виступали педагоги Сахновщинської громади, м. Харків, м. Благовіщенське, с. Станиче, м. Станиця Луганська, м. Кривий Ріг, м. Київ (онлайн), с. Старовірівка.

КЗ «Огіївський ліцей» підготував сюрприз для учасників конференції – власний екопарк, який цього дня було урочисто відкрито.

Команда EdCamp Ukraine бачить свою місію в організації платформи для підтримки практикуючих і майбутніх педагогів у партисипативному підвищенні кваліфікації впродовж життя. І дійсно, професія педагога вимагає удосконалення своїх навичок, освоєння нових методик та практик впродовж усього життя, тому проведення EdCamp в Сахновщинській громаді є визначною подією для освітян і важливим кроком у створенні НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь