Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Вітаємо з професійним святом!

Дата: 27.09.2021 14:24
Кількість переглядів: 299

Фото без описуШановні працівники закладів дошкільної освіти Сахновщинської громади! Щиро вітаю вас із професійним святом – Всеукраїнським Днем дошкілля! Професія працівника дошкільної освіти вимагає глибокої самовіддачі, терпіння та нескінченної любові до своєї справи, а головне – до дітей.

Саме на вас покладене важливе завдання – виховання наймолодших представників українського суспільства. Бо дошкільний вік особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формується особистість, закладаються основи здоров’я. Щасливе дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини.

Щирих слів привітань заслуговують не тільки педагоги-вихователі, а й всі працівники, задіяні у сфері дошкільної освіти. Дякую вам, дорогі працівники дитячих садків: вихователі і нянечки, музичні працівники і завідувачі господарством, медичні працівники і кухарі – всі, хто створює дивовижну країну дитинства, – за нескінченну любов до дітей, теплоту душі і серця, турботу і увагу. Всі разом ви створюєте умови для виховання дітей, піклуєтесь про малечу та забезпечуєте функціонування дошкільних закладів освіти.

Від усієї душі бажаю міцного здоров’я й благополуччя, невичерпної енергії і творчого натхнення, вдячності і поваги від малечі та їхніх батьків. Нехай професіоналізм, набутий практичний досвід та педагогічна майстерність перетворюють кожен день для вихованців дитячих садочків на дні радості й щасливого дитинства.

З повагою, Сахновщинський селищний голова

Володимир Суєцький

Показать перевод

 

Нравится

Комментировать

Поделиться


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь