Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

Дата: 09.09.2021 10:16
Кількість переглядів: 293

Фото без опису8 вересня відбувся спільний виїзний прийом громадян Шевченківського та Олійниківського старостинських округів за участю Сахновщинського селищного голови Володимира Суєцького, заступника Олександра Коби та начальника відділу «Сахновщинського бюро правової допомоги» Людмили Клімової.

Сахновщинський селищний голова звітував перед виборцями про зроблене на сьогодні та ділився планами на майбутнє, серед яких: залучення ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА у Сахновщинську громаду, поновлення шкільного автопарку двома комфортабельними автобусами, будівництво спортивних майданчиків зі штучним покриттям у старостинських округах, придбання 100 потужних ноутбуків для навчальних закладів громади, необхідність вакцинації громадян, особливо працівників навчальних закладів та соціальної сфери.

У селі Шевченкове громадяни були збентежені чутками про закриття фельдшерського пункту, які виявилися фейковими. Паралельно було порушено питання необхідності реалізації медикаментів у ФАПі. Заступник селищного голови Олександр Коба взяв це питання під особистий контроль.

Болючим для жителів села Шевченкове є питання транспортного сполучення з Сахновщиною. Це дійсно є проблемою, яку вирішити складно, адже комунальних автобусів для такої цілі ми поки що не маємо, а приватні перевізники не хочуть ставати на ці маршрути через відсутність якісного дорожнього покриття та малу кількість пасажирів. Не зважаючи на це, представники місцевої влади пообіцяли прикласти максимум зусиль, щоб вирішити це питання.

В Олійниках і Мар'ївці складна ситуація з наданням медичних послуг: один фельдшер обслуговує чотири села, не маючи при цьому транспорту. Очільники громади пообіцяли вирішити це питання разом із представниками медицини. Планується функціонування фельдшерських пунктів в селах Олійники та Мар'ївка.

В кожному населеному пункті людей турбують земельні питання, благоустрій територій, тарифи за комунальні послуги.

Начальник відділу «Сахновщинського бюро правової допомоги» Людмила Клімова надавала юридичні роз’яснення питань, що турбують громадян, проводила особисті консультації.

Вже сьогодні працюємо над тим, щоб вирішити максимум проблем, які озвучили громадяни під час прийому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь