Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Сахновщинська публічна бібліотека

Дата: 19.08.2021 13:19
Кількість переглядів: 504

Фото без описуСерпень – час трьох свят: Медовий Спас, Яблучний Спас і Горіховий Спас. З кожним святом Спаса пов’язана певна релігійна подія. А за народними традиціями у кожного з Спасів теж є безліч особливостей....Всі їх називають Спасами, так як вони присвячені Спасителю — Ісусу Христу .Сахновщинська публічна бібліотека з чистими помислами і .радістю в душі завітала 18 серпня в село Дар-Надежда, презентувавши народознавчі посиденьки «Свято Спаса святкуємо,радість всім даруємо !». В святковому заході взяли участь народний аматорський колектив - фольклорний гурт «Чорнобривці» Дар-Надеждинського клубу-філії, вокальний гурт «Вишиванка» Гришівського клубного закладу та вокальний огіївський дует у складі Ганни Приходько та Людмили Жовтяк. Звучав автентичний спів, українські пісні, ліричні та жартівливі. Фінальну пісню «Україна - це ми!» заспівала молода сахновщинська співачка Ірина Троїцька. В рамках цього заходу організовано експозицію та спеціалізовану пересувну мобільну виставку.

Розвиваючи інтерес читачів до народознавчої тематики, працівники читальної зали оформили яскраву, тематичну виставку-інсталяцію « Святий Спас прийшов до нас!», де читачі мають можливість ознайомитись не лише з літературою, яка розповідає про християнські свята, які ми відзначаємо у серпні, а й поласувати дарами природи : яблуками та грушами. А цього року урожай був славний!

Що не кажіть,а вміли наші пращури святкувати. Тож і ми шануймо їхні заповіти :любімо отчий край,плекаймо працьовитих людей! Відроджуймо славу минувшини! Живімо по-християнськи,працюймо по-господарськи!

Тож хай серпневі свята принесуть у кожну українську родину злагоду, добро, добробут та достаток!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь