Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Зустріч з батьками учнів Володимирівського старостинського округу

Дата: 05.08.2021 08:13
Кількість переглядів: 306

Фото без опису3 серпня заступник Сахновщинського селищного голови Олександр Коба та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Григорій Перкін провели зустріч з батьками учнів Володимирівського старостинського округу. Після закриття в 2013 році Володимирівської ЗОШ більшість учнів перейшли в школи поза межами нашої громади: сіл Яковлівка та Артільне.

Склалася непроста й болюча ситуація як для батьків, так і для місцевої влади стосовно переходу дітей в Лигівський ліцей.

Згідно діючого законодавства й відповідного рішення виконавчого комітету Сахновщинської селищної ради кожна школа громади охоплює конкретні населені пункти. Села Володимирівка, Орільське та Козирів обслуговуються Лигівським ліцеєм. Лише в цей заклад освіти місцева влада має право й буде організовувати підвіз як учнів, так і вчителів.

Під час зустрічі з батьками учнів, на якій були присутні й вчителі Артільського закладу освіти, представники місцевої влади зіткнулися з дещо упередженим ставленням до Лигівського ліцею. Звичайно, кожна людина має право на особисту думку й власний вибір. Проте, об’єктивні дані говорять самі за себе: випускники Лигівського ліцею 2021 на високому рівні здали ЗНО, не зважаючи на складні умови навчання в часи карантинних обмежень. Матеріально-технічна база закладу відповідає сучасним вимогам: це і чотири класи з інтерактивним обладнанням, і новий спортивний майданчик, якому позаздрять й міські школи. Педагогічний колектив ліцею дружний, відповідальний і професійний.

Ми прагнемо до того, щоб діти хотіли навчатися і навчалися в нашій громаді. Розуміємо, що відстань до Лигівського ліцею значна, тому на цей маршрут планується поставити найновіший шкільний автобус, придбаний минулого року, що адаптований в тому числі й для людей з особливими потребами.

Сподіваємося на розуміння й прагнемо до того, щоб усі діти нашої громади здобували якісну загальну середню освіту в стінах закладів НАШОЇ громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь