Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Засідання комісії з питань готовності об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до осінньо-зимового періоду 2021-2022 років

Дата: 30.07.2021 09:15
Кількість переглядів: 387

Фото без описуУ Сахновщинській селищній раді відбулося засідання комісії з питань готовності об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до осінньо-зимового періоду 2021-2022 років. Засідання відкрив Сахновщинський селищний голова Володимир Суєцький, який доповів про заходи щодо підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період.

Керівники та представники всіх ключових установ та організацій громади: закладів освіти, культури й спорту, медицини, соціальної сфери, комунальних підприємств доповіли про підготовку до роботи в осінньо-зимовий період.

Керівник теплопостачального підприємства Валерія Стадніченко звітувала про підготовку теплового господарства до роботи.

Було обговорено також питання ремонту доріг загального користування та їх експлуатацію в осінньо-зимовий період.

У питанні щодо забезпечення матеріально-технічним резервом в осінньо-зимовий період було обговорено місцезнаходження пунктів обігріву у громаді.

Загалом підготовка до зими йде за планом.

Комісією було вирішено й доручено:

1. Керівникам бюджетних установ Сахновщинської селищної ради забезпечити реалізацію розроблених та затверджених заходів з підготовки до роботи в зимових умовах 2021-2022 років по галузях соціальної сфери, житлово-комунального господарства.

2. Директорам КНП «ЦПМСД Сахновщинської СРКРХО», КНП «Сахновщинська ЦЛ» СРКРХО спільно з Сахновщинською дільницею Красноградського відділення ПАТ «Харківгаз» відпрацювати питання підготовки газового обладнання, перевірки димових та вентиляційних каналів, підготовки операторами топкових, проходження навчання з охорони праці, повірку вузлів обліку природного газу на предмет придатності до експлуатації, укладення угод на постачання та транспортування природного газу.

3. Водопровідно-каналізаційному підприємству забезпечити стабільну роботу водопровідно-каналізаційної інфраструктури та належну роботу техніки та механізмів в осінньо-зимовий період.

4. Філії «Сахновщинський райавтодор» забезпечити проведення робіт з ремонту доріг загального користування та підготовку техніки до роботи в зимових умовах 2021-2022 років.

Щоб сніг та ожеледиця взимку не були несподіванкою для комунальників, щоб у всіх закладах громади було тепло, необхідно проводити кропітку роботу і входити в осінньо-зимовий період у повній готовності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь