Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Лигівський храм відзначив 15-річний ювілей

Дата: 22.07.2021 08:03
Кількість переглядів: 207

Фото без опису21 липня у свято ЯВЛЕННЯ КАЗАНСЬКОЇ ІКОНИ БОЖОЇ МАТЕРІ Лигівський храм відзначив 15-річний ювілей: 24 травня 1999 року було закладено першу цеглину, а у 2006 році новозбудований храм освятили. На службі окрім настоятеля Лигівського Свято-Казанського храму отця Сергія були присутні настоятель Сахновщинського Свято-Покровського храму отець Іоанн та настоятель Красноградського Благовіщенського храму отець Миколай.

Отець Іоанн передав парафії Свято-Казанського храму грамоту від Онуфрія, митрополита Харківського і Богодухівського, а також вручив грамоту від Онуфрія, митрополита Київського і всієї України, Ользі Моренко – постійному спонсорові Лигівського храму.

Заступник Сахновщинського селищного голови Олександр Коба поздоровив настоятелів та вірян зі святом, побажав людям міцності віри, а храму – процвітання, й запевнив, що місцева влада буде підтримувати Лигівську парафію.

Отець Іоанн та отець Сергій подякували представнику місцевої влади за розуміння, за допомогу й підтримку вірян Сахновщини.

Керівник ПСП „Агрофірма Прогрес” Володимир Моргун, який завжди допомагав і допомагає храмові, починаючи з його будівництва, відзначив, що має ще багато планів щодо облагородження Лигівського храму. І це цілком реально, якщо згуртуватися нашим фермерам і небайдужим людям.

На святковій трапезі вдалося почути прекрасну мудрість: «Кожна людина – то олівець в руках Божих. І будучи олівцем, пам’ятай 5 правил:

1. Важливо, яка рука тебе тримає.

2. Час від часу тебе будуть «підстругувати».

3. Найголовніше - в середині.

4. Май міцний стержень.

5. Обов’язково залиш після себе слід».

Хочеться побажати всім нам, сахновщани, залишити після себе світлий слід, добрий спомин, жити з вірою і добром у серці. Звертатися до Господа не лише з проханнями, а й з вдячністю. Частіше приходити у Храм Божий, підтримувати Православну Церкву.

Зі святом, дорогі сахновщани! Нехай береже вас Господь!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь