Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

ШАНОВНІ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ТА ПРАЦІВНИКИ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ!

Дата: 05.07.2021 08:08
Кількість переглядів: 276

Фото без опису Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем Національної поліції України! Вітаю всіх, для кого служба в поліції стала справжнім покликанням, а боротьба з порушниками закону – справою всього життя. Ви пов’язали свої долі з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою – служити суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання безпеки і порядку, а також надання допомоги том, хто її потребує.

Сьогодні ви з честю виконуєте свій службовий обов'язок, охороняючи життя та спокій наших громадян, стоячи на варті законності та правопорядку у суспільстві, без чого неможливий подальший розвиток нашої держави. Поступово і впевнено, не словом, а ділом ви втілюєте основний принцип діяльності правоохоронного органу – служити та захищати.

Дякую за службу, вірність присязі та відданість Українському народові!

Щиро бажаю, щоб ваші професійні зусилля були нагороджені повагою і довірою кожного громадянина, а міцне здоров’я та благополуччя стали непохитною основою зростання ваших подальших професійних успіхів. Зичу вам і вашим рідним щастя, невичерпної енергії, мирного неба та злагоди. Хай у ваших оселях завжди панує добробут і сімейний затишок.

З повагою, Сахновщинський селищний голова Володимир Суєцький.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь