Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

САХНОВЩИНА СПОРТИВНА

Дата: 01.07.2021 15:38
Кількість переглядів: 455

Фото без описуПропонуємо вашій увазі дайджест спортивних новин Сахновщинської громади за червень. СПАРТАКІАДА З 7 по 12 червня 2021 року в місті Чорноморськ Одеської області проходила V Всеукраїнська спартакіада серед народних депутатів, депутатів обласних, районних, міських, сільських та селищних рад. У спартакіаді взяли участь близько 400 депутатів, які представляли 17 областей України. В команді Харківської області були і мешканці нашого району: депутатка Красноградської міської ради Анна Калантай та депутат Сахновщинської селищної ради Володимир Яцина. Змагання відбувались з п’яти видів спорту: футбол, волейбол, теніс настільний, шахи, шашки.

Збірна команда Харківщини достойно представила себе, в змаганні посівши 8 загальне місце, а Анна Калантай посіла друге місце в змаганні з шашок. Дякуємо за участь нашим спортсменам та вітаємо переможницю!

ФУТБОЛ

26 червня на Сахновщинському СТАДІОНІ «КОЛОС» відбувся матч 8 туру Чемпіонату Харківської області з футболу серед аматорських команд І ліги сезону 2021 між командами «Колос» Сахновщина та ФК «Золочів». Сахновщани перемогли з рахунком 2 : 0. Вітаємо наших футболістів!

ПЛЯЖНИЙ ВОЛЕЙБОЛ

27 червня на Сахновщинському СТАДІОНІ «КОЛОС» на честь свята відбувся турнір з пляжного волейболу серед молоді. Переможці та призери були нагороджені медалями та грамотами від депутата Сахновщинської селищної ради Володимира Яцини.

ФУТЗАЛ

28 червня в місті Харків відбувся турнір з футзалу, присвячений Дню Конституції України. За команду депутатів Харківської області виступали і депутати Сахновщинської селищної ради Юрій Роденко та Володимир Яцина. Команда посіла друге місце. Вітаємо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь