Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

САХНОВЩИНА СПОРТИВНА

Дата: 01.07.2021 15:38
Кількість переглядів: 487

Фото без описуПропонуємо вашій увазі дайджест спортивних новин Сахновщинської громади за червень. СПАРТАКІАДА З 7 по 12 червня 2021 року в місті Чорноморськ Одеської області проходила V Всеукраїнська спартакіада серед народних депутатів, депутатів обласних, районних, міських, сільських та селищних рад. У спартакіаді взяли участь близько 400 депутатів, які представляли 17 областей України. В команді Харківської області були і мешканці нашого району: депутатка Красноградської міської ради Анна Калантай та депутат Сахновщинської селищної ради Володимир Яцина. Змагання відбувались з п’яти видів спорту: футбол, волейбол, теніс настільний, шахи, шашки.

Збірна команда Харківщини достойно представила себе, в змаганні посівши 8 загальне місце, а Анна Калантай посіла друге місце в змаганні з шашок. Дякуємо за участь нашим спортсменам та вітаємо переможницю!

ФУТБОЛ

26 червня на Сахновщинському СТАДІОНІ «КОЛОС» відбувся матч 8 туру Чемпіонату Харківської області з футболу серед аматорських команд І ліги сезону 2021 між командами «Колос» Сахновщина та ФК «Золочів». Сахновщани перемогли з рахунком 2 : 0. Вітаємо наших футболістів!

ПЛЯЖНИЙ ВОЛЕЙБОЛ

27 червня на Сахновщинському СТАДІОНІ «КОЛОС» на честь свята відбувся турнір з пляжного волейболу серед молоді. Переможці та призери були нагороджені медалями та грамотами від депутата Сахновщинської селищної ради Володимира Яцини.

ФУТЗАЛ

28 червня в місті Харків відбувся турнір з футзалу, присвячений Дню Конституції України. За команду депутатів Харківської області виступали і депутати Сахновщинської селищної ради Юрій Роденко та Володимир Яцина. Команда посіла друге місце. Вітаємо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь