Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Вітаємо З Днем Конституції!

Дата: 29.06.2021 08:04
Кількість переглядів: 123

Фото без описуШановні жителі Сахновщинської громади! 28 червня 1996 року Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

Нові стандарти життя вимагають і нових підходів у системі державотворення. Українці з кожним роком все глибше усвідомлюють значення Основного Закону для розбудови держави, для закріплення та розширення прав людини і громадянина.

Зараз ми маємо унікальний шанс – реалізувати в нашому житті усі засади Конституції України: благородні ідеали людської гідності, справедливості, свободи і демократії, закладені в Конституції України.

Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, у забезпеченні гідного життя кожного громадянина.

Зі святом Вас, дорогі земляки!

З повагою, Сахновщинський селищний голова Володимир Суєцький.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь