Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Представниця Сахновщинської селищної ради прийняла участь в урочистостях з нагоди Олімпійського дня.

Дата: 25.06.2021 09:50
Кількість переглядів: 333

Фото без опису23 червня головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Віталія Дудка стала учасником урочистостей з нагоди Олімпійського дня, які проходили в палаці спорту «Локомотив» міста Харків. На площі перед спортивним центром підняли Олімпійський Прапор та Прапор України, а також підписали Угоду про взаємодію та партнерство між Асоціацію органів місцевого самоврядування Харківської області та громадською організацією «Відділення НОК Україні в Харківській області».

У святі взяла участь заступник голови Харківської обласної ради Валерія Мураєва.

Також на заході були присутні віце-президент–виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Микола Тітов, представники обласної державної адміністрації, міської ради, спортивної громадськості та делегації громад Харківської області.

У церемонії підняття Олімпійського Прапора та Прапора України взяли участь чемпіони та призери Олімпійських ігор, а також Чемпіонатів світу та Європи: Людмила Джигалова, Віктор Рубан, Олександр Сердюк, Катерина Дубровіна, Вікторія Коваль, Оксана Кайдаш, Олександра Рижкова, Анна Міщенко.

Після підняття Прапора олімпійці разом з керівниками області вручили представникам 56 територіальних громад Олімпійські Прапори та чудову книгу про олімпійський рух в Україні з автографами Олімпійських чемпіонів Харківщини, яка буде передана до музею.

Олімпійський Прапор, який прибув до Сахновщини, буде урочисто піднятий на центральній площі селища 23 липня в рамках обласного флешмобу в день відкриття Ігор ХХХІІ Олімпіади в Токіо. В цей день в усіх 56 територіальних громадах Харківської області о 10.00 буде проведена акція «Олімпійський прапор-спорт об'єднує» на підтримку всіх спортсменів-учасників Ігор Олімпіади в Токіо 2020.

Подробиці проведення та участі в урочистому піднятті Олімпійського прапору в Сахновщинській селищній раді 23 липня 2021 року будуть оприлюднені на сайті в липні поточного року.

Слідкуйте за новинами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь