Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

НОВЕ У РОБОТІ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУ

Дата: 14.06.2021 14:48
Кількість переглядів: 262

Фото без описуСахновщинська селищна рада надала у користування територіальному центру додаткові приміщення, що дало змогу впровадити нові форми роботи по наданню соціальних послуг, а також забезпечити комфортні умови праці для колективу Центру.

У відділенні надання гуманітарної та натуральної допомоги функціонує ПУНКТ ПРОКАТУ ТЕХНІЧНИХ та інших ЗАСОБІВ РЕАБІЛІТАЦІЇ з метою усунення обмежень життєдіяльності та підтримки соціальної незалежності громадян, які частково або повністю втратили рухову активність у зв’язку з віком чи хворобою та які не мають статусу особи з інвалідністю. Послуги з прокату надаються БЕЗКОШТОВНО, у тимчасове користування. Отримати можна: ІНВАЛІДНІ ВІЗКИ, ХОДУНКИ, МИЛИЦІ, ПАЛИЦІ ОПОРНІ. На сьогодні послугами прокату скористалися 5 осіб похилого віку. Попит на засоби реабілітації є, особливо на ходунки, люди запитують, телефонують. Проте матеріально-технічна база установи не може задовольнити всіх, хто потребує цієї послуги. Тому звертаємося до керівників підприємств всіх форм власності: ми будемо дуже вдячні вам, якщо зможете надати нам допомогу!

Відкриття МАЛОЇ АКТОВОЇ ЗАЛИ дало змогу розширити коло спілкування учасників КЛУБУ ЗА ІНТЕРЕСАМИ та проводити у відділенні денного перебування культурно-масові заходи: ЧАСИ ПОЕЗІЇ, БЛАГОДІЙНІ СТОЛИ за чашкою чаю з солодощами. Підопічні відділення можуть отримати допомогу «Сахновщинського бюро правової допомоги».

Особливе місце у відділенні належить ФІТНЕС КЛАСУ 60+, робота якого спрямована на дотримання здорового способу життя та подовження активного довголіття, підопічні мають можливість отримати заряд позитивної енергії, займаючись сучасними видами аеробіки з використанням гімнастичних палок, м’ячів та фітнес-резинок. Заняття у фітнес класі проводить досвідчений ДИПЛОМОВАНИЙ СПЕЦІАЛІСТ.

Висловлюємо вдячність підприємцю В’ячеславу Артюху, який надав допомогу в придбанні спортивного інвентаря.

Для отримання додаткової інформації щодо відвідування відділення та отримання соціальних послуг звертайтеся, будь ласка, в територіальний центр будь-яким зручним способом (приходьте особисто за адресою: смт Сахновщина, вул. Тарасів Шлях, 68 або за тел.: (05762)3 28 68; (05762)3 22 63). Вас проконсультують фахівці відділення щодо порядку надання/отримання соціальних послуг та їх переліку.

Протипоказанням для прийняття на обслуговування до відділення денного перебування є наявність інфекційних захворювань, залежності від психотропних та наркотичних речовин, алкоголю, психічних розладів.

Директор КУ «Територіальний центр

соціального обслуговування

(надання соціальних послуг)»

Сахновщинської селищної ради

Людмила Ковлагіна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь