Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

ЗАПРОШУЄМО ДО ОБГОВОРЕННЯ

Дата: 19.05.2021 15:03
Кількість переглядів: 406

Фото без описуЦього тижня відбулася робоча нарада за участю секретаря Сахновщинської селищної ради Віталія Яковенка, настоятеля Свято-Покровського храму о. Іоанна, директора Сахновщинського ліцею №1 Зінаїди Науменко, директора Сахновщинського краєзнавчого музею Ніни Прядко та заступника директора КЗ «Сахновщинська централізована клубна система» Олега Яриніча. Ціль наради – знайти компромісне рішення щодо подальшої долі будівлі колишньої школи, що зазнала пожежі та підлягає у зв’язку з цим списанню. Підійшовши виважено до проблеми і розуміючи, що будівля має й історичне (одна з найдавніших споруд Сахновщини), й релігійне (перша церква Сахновщини) значення, і на сьогодні складає загрозу для школярів й молоді, бо знаходиться на території Сахновщинського ліцею №1 і є аварійною; в той же час адекватно оцінюючи фінансову спроможність нашої громади було прийнято ПОПЕРЕДНЄ рішення про необхідність часткового демонтажу будівлі, але збереження вівтарної частини. Вона в майбутньому може стати основою, наприклад,  каплички.

         Роботи планується проводити за благодійний кошт та за ініціативи громадськості й всебічної підтримки Сахновщинської селищної ради.

         Запрошуємо всіх небайдужих громадян до активного обговорення: висловлюйте свої думки у коментарях, виявляйте ініціативу – і спільними зусиллями будемо наводити лад, створювати безпечні умови для наших дітей, віддавати шану історичній минувшині нашого краю!

         Чекаємо ваших пропозицій!  



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь