Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Вітання Сахновщинського селищного голови з Днем пам’яті та примирення і Днем Перемоги

Дата: 08.05.2021 07:18
Кількість переглядів: 377

Фото без описуДорогі ветерани й учасники війни, жителі Сахновщинської територіальної громади! Прийміть найщиріші вітання з Днем пам’яті та примирення і Днем Перемоги!   Ці травневі дні – особливі для нас. День Перемоги завжди буде уособленням миру, непохитної стійкості та великої сили духу нашого народу, символом гордості за величний подвиг захисників і визволителів, які відстояли свободу нашої Батьківщини й не втратили своє невичерпне джерело патріотизму, вірного служіння своєму народу.       

 У цей славний день, ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками.  Ми згадуємо всіх, чиє життя відібрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку повагу ветеранам, які на власних плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога.

     Свято Перемоги є символом героїчного минулого, величі духу і  мужності людей, які пройшли вогняними шляхами нещадної і жорсткої війни. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв в ім’я перемоги – істинний приклад патріотизму для нащадків.

         Свята пам’ять про Велику Вітчизняну війну залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці, а водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни.

         У цей урочистий день схиляємо голови перед пам’яттю мільйонів загиблих на полі бою, розстріляних у каральних акціях, спалених у концтаборах, замучених у катівнях - тих, чиє життя забрала війна, хто після Перемоги помер від ран, хто не дожив свого віку, не долюбив, так і не побачив своїх ненароджених дітей. 

Вічна їм, світла пам’ять. Минуть віки, але людство завжди пам’ятатиме героїв і вдячно славитиме їх великий подвиг.

 

 

Земний уклін вам, дорогі ветерани, учасники Великої Вітчизняної війни за мужність, стійкість, відвагу! Ваша щира любов до рідного краю, пам’ять про славетні бойові подвиги, витривалість і сила духу в тяжкі воєнні роки назавжди залишаться у серцях нащадків неперевершеним зразком справжнього патріотизму та благородства. 

         Ви є і завжди будете яскравим прикладом для молодих поколінь у творенні мирного сьогодення, любові та звитяжної праці на благо рідної Вітчизни.  

     Бажаю вам, шановні ветерани, міцного здоров’я і довголіття, бадьорості духу, добра, радості, незламного життєвого гарту, родинного затишку, миру, злагоди й шани людської.

     Нехай у ваших родинах панує злагода, оселі повняться достатком, а всі теплі слова і побажання, які ви почуєте у ці дні, додають сил і душевного спокою.

     Бажаємо усім мирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні!

                                                                                                       З повагою, Сахновщинський селищний голова Володимир Суєцький.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь