Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Шановні сахновщани, дорогі ветерани!

Дата: 09.05.2020 15:34
Кількість переглядів: 301

 

  Фото без опису 

Шановні сахновщани, дорогі ветерани!

9 Травня – головна та свята дата в житті кожного з нас. Це день безмежної радості і гордості нашого народу за подвиг славного покоління справжніх героїв, які не шкодуючи життя захистили свою країну і звільнили від фашизму Європу. Ми назавжди збережемо в наших серцях пам'ять про їхню мужність, вірність обов'язку і любові до своєї Батьківщини.

   75 років ми живемо під мирним небом, ростимо врожай, виховуємо дітей. Проходять десятиліття, змінюються покоління, але пам'ять про Велику Перемогу нашого народу залишається в наших серцях. З глибокою повагою ми схиляємо голови перед тими, хто воював на полях битв цієї найбільш кровопролитної з воєн, хто трудився в тилу і кував зброю Перемоги!

    Дорогі ветерани та учасники Великої Вітчизняної війни, трудівники тилу! Від імені депутатів Сахновщинської селищної ради вітаю вас з Днем Перемоги! З тієї пам'ятної дати - 9 травня 1945 року, минуло вже кілька десятиліть, змінилося не одне покоління. Але події тих років як і раніше хвилюють серце кожного з нас, тому що історія цієї війни відбилася в людських долях.

    Це найдорожче і значиме, зворушливе і урочисте свято в історії нашого народу і країни. Безцінний внесок жителів селища та району в справу розгрому фашистської Німеччини. Ми всі повні особливої ??гордості за нашу Українську землю, яка дала життя тисячам захисників Вітчизни, які виявили в роки війни справжній героїзм.

    Майже кожна сім'я в ті роки  зазнала тяжких втрат. Але набагато більше людей сьогодні пам'ятає їхній самовідданий подвиг перед Вітчизною і буде пам'ятати завжди. Імена цих героїв назавжди занесені в історію України.

    Сьогодні на розповідях про славні подвиги бійців і командирів нашої армії, про військові будні трудівників тилу ми виховуємо молоде покоління. Упевнений, ця пам'ять має історичну та духовну спадщину - і наша спільна гордість, і фундамент для нових звершень на благо України.

    День Перемоги -  це  нагадування про силу людського духу, символ незламної мужності і незгасаючої любові до рідної землі.

    В наше сьогодення ми, як ніколи повинні докласти всіх зусиль, щоб люди в усьому світі розуміли, якою ціною дісталася Перемога, право на щасливе, спокійне життя, творення і самостійний розвиток кожного народу і держави.

     У цей урочистий та пам'ятний день бажаю всім щастя, міцного здоров'я, благополуччя, ясного неба над головою!  

    Низький уклін Вам, ветерани і трудівники тилу, хто захистив нашу країну та дав можливість мирно жити і працювати на рідній землі.

 

                       Сахновщинський селищний голова                 Віктор СИДОРЕНКО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь