Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Сахновщинська районна філія ХОЦЗ інформує

Дата: 05.11.2019 13:49
Кількість переглядів: 240

РОБОТА З МОЛОДДЮ ТРИВАЄ!

В Сахновщинській районній філії Харківського обласного центру зайнятості в триває проведення  профінформаційні заходів для учнів 8-9 класів шкіл Сахновщинського району.

На заходах провідними фахівцями служби зайнятості учням надається інформація щодо навчання в ХЦПТО ДЦЗ, безкоштовного психологічного  online тестування за окремими профорієнтаційними методиками на порталі Державного центру зайнятості, проводиться ознайомлення з партнерським порталом  “Моя кар'єра”, де пропонується безкоштовне комплексне профорієнтаційне online тестування за методикою «Магеллано Университет», з масовими відкритими онлайн-курсами «Prometheus», інтегрованим ресурсом для ефективного пошуку роботи в цифровому світі - SmartJob. Також учням предоставляється розважально-освітній серіал «Пошук роботи». 

 З метою сприяння самоусвідомлення молоддю своїх особистісних та професійних якостей для подальшої ефективної побудови професійної кар’єри  для всіх учасників заходів проводиться психологічне тестування за допомогою сучасного психодіагностичного  пакету  АРМ “Проф-консультант”.

Діти отримують позитивні враження, а дехто навіть обрав для себе майбутню професію.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь