Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Сахновщинський РФ ХОЦЗ інформує

Дата: 05.11.2019 13:49
Кількість переглядів: 298

ПІДТРИМКА  ТА ОСОБЛИВА УВАГА

 

Люди з інвалідністю потребують справедливого соціального захисту і створення належних умов життя, щоб мати можливість успішно інтегруватись в суспільстві. Сахновщинською районною філією ХОЦЗ приділяється особлива увага працевлаштуванню осіб з інвалідністю шляхом впровадження нових підходів до вирішення цього питання. З  цією метою ведеться постійний облік таких осіб, які звернулись до СЗ за сприянням у працевлаштуванні, створений куточок з інформаційними матеріалами для клієнтів з інвалідністю.

Директором Сахновщинської РФ ХОЦЗ Н. Калініною була проведена нарада з особистим консультантом, яка є відповідальною за надання послуг особам з інвалідністю І.Зозулею щодо підведення підсумків роботи з питання надання послуг та стан роботи щодо працевлаштування осіб з інвалідністю за 9 місяців 2019 року. На протязі цього періоду на обліку перебувало 16 осіб цієї категорії, 11 з яких були працевлаштовані за сприяння служби зайнятості. З них 2 особи проходили профнавчання, 5 осіб виявили бажання та брали участь у громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру. На даний час на обліку перебувають 2 особи з числа інвалідів, одній безробітна виявила бажання на працевлаштування на актуальну вакансію менеджера (управителя) із фінансового посередництва Філії ХОУ АТ «Ощадбанк».

Особистим консультантом І.Зозулею було погоджено з керівником установи про проведення співбесіди з безробітною та надані відповідні документи. Сподіваємось на позитивний результат, а саме працевлаштування цієї особи.

З метою добору кадрів та укомплектування вакантних посад для осіб з інвалідністю, Сахновщинською РФ ХОЦЗ ведеться облік робочих місць, на які, за інформацією ПОУ можуть бути працевлаштовані громадяни цієї категорії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь