Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Сахновщинська районна філія Харківської обласної служби зайнятості

Дата: 09.12.2019 08:37
Кількість переглядів: 336

До міжнародного дня осіб з інвалідністю, який щорічно відзначається 3 грудня, в приміщенні Сахновщинської районної філії Харківського обласного центру зайнятості відбувся захід для осіб з інвалідністю за участю фахівців центру зайнятості та безробітних.

Мета заходу - допомога особам з інвалідністю у самопізнанні та самореалізації у професійній сфері, побудові власної стратегії пошуку роботи.

Під час проведення семінару зупинились на питаннях поетапного підбору роботи та здобуття нової професії, адже, пошук роботи людини з інвалідністю досить нелегкий шлях, але якщо поставити мету, її можна досягнути. Учасники отримали інформацію про стан ринку праці, актуальні вакансії для осіб з інвалідністю, про підприємства, що мають робочі місця для осіб з інвалідністю, ознайомились з переліком навчальних закладів, що здійснюють професійне навчання цієї категорії населення, з професіями та спеціальностями. Кар’єрні радники центру зайнятості зауважили, що проходження професійного навчання дає можливість безробітному підвищити конкурентоспроможність на ринку праці та прискорити працевлаштування. 

Наприкінці заходу наголосили, що успіх у працевлаштуванні залежить від кожного особисто. Позитивне мислення, віра в себе, активність, професіоналізм, володіння технікою пошуку роботи, ефективними навичками спілкування з роботодавцем – складові успіху у пошуку роботи.

Сахновщинська районна філія Харківського обласного центра зайнятості вирішує питання зайнятості кожного шукача роботи з інвалідністю, насамперед, через адресний, індивідуальний підхід і, у такий спосіб, сприяє його поверненню до активної трудової діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь